Huishoudelijke verzorging

Huishoudelijke verzorging


Bij huishoudelijke verzorging valt te denken aan alle hulp bij huishoudelijke werkzaamheden, van boodschappen of het lappen van uw ramen en allerlei andere werkzaamheden, zoals het doen van de was, het schoonhouden van uw huis, het halen van boodschappen of het lappen van uw ramen en allerlei andere werkzaamheden.

U kunt om verschillende redenen behoefte hebben aan een huishoudelijke hulp. Een van de redenen kan zijn dat u niet meer in staat bent om sommige huishoudelijke taken zelfstandig uit te voeren en daarvoor een schoonmaakhulp hulp wilt. Maar het kan ook zijn dat u vanwege drukte uw huishouden niet (meer) kunt bijhouden.

Eleonara Zorg kan u helpen uw huishouding te organiseren. De huishoudelijke hulp wordt geselecteerd op basis van de door u opgegeven criteria. Het werkprogramma van de hulp wordt daarbij samen met u opgesteld. Ook bepaalt u zelf hoe vaak de hulp bij u langskomt.

  Alseidenstraat 20 – Unit 34
1363 SR ALMERE POORT
  T036 – 30 30 241
T06-28 38 04 98
  [infoeleonarazorg.nl]
  www.eleonarazorg.nl
   KvK-nummer: 34380609

Eleonarazorg is een jong en enthousiast zorgbureau dat professionele begeleiding en behandeling aan mensen met somatische, psychiatrische en/of psychosociale problematiek biedt. De wensen en mogelijkheden van de individuele cliënt staan bij ons centraal.