Verpleging

Verpleging


Geven van injecties, wondverzorging, pijnbestrijding, stomaverzorging, inbrengen van een maagsonde of katheter….allemaal handelingen die u waarschijnlijk niet zelf kunt uitvoeren. Wanneer u hiermee te maken krijgt is het fijn om te weten dat u toch goed en professioneel verzorgd wordt. Eleonara Zorg helpt u graag.

Naast de hulp die u van ons krijgt, adviseren wij u over hoe u het beste kunt omgaan met uw ziekte. Ook informeren wij u over behandeling, therapie en mogelijke hulpmiddelen.

Onze verpleging richt zich op herstel van uw gezondheid of op het voorkomen van verergering van uw ziekte of aandoening.

Verpleging varieert van controle van de lichaamsfuncties tot gespecialiseerde handelingen zoals het inbrengen van een sonde. De verpleging die u ontvangt wordt door het CIZ in een bepaalde categorie ingedeeld afhankelijk van de zwaarte van de zorg.

Om verpleging te ontvangen heeft u een indicatie nodig van het CIZ. Het CIZ beoordeelt of u recht heeft op een indicatie. Wanneer u nog geen indicatie heeft, kunnen wij u helpen met de aanvraag hiervan. Indien u gebruik maakt van een persoonsgebonden budget (PGB) kan Eleonara Zorgt u hierin ondersteunen.

  Alseidenstraat 20 – Unit 34
1363 SR ALMERE POORT
  T036 – 30 30 241
T06-28 38 04 98
  [infoeleonarazorg.nl]
  www.eleonarazorg.nl
   KvK-nummer: 34380609

Eleonarazorg is een jong en enthousiast zorgbureau dat professionele begeleiding en behandeling aan mensen met somatische, psychiatrische en/of psychosociale problematiek biedt. De wensen en mogelijkheden van de individuele cliënt staan bij ons centraal.